Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dezimed Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sterilizant la rece Orolin Perasept
207 lei
Brand
1Kg
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Orolin Perasept - sterilizant la rece concentratpentru sterilizarea la rece    ainstrumentarului, inclusiv a materialelor termosensibile

MOD DE UTILIZARE

Datorităformulei sale cu pHneutru, ce nu este corozivă, OROLIN Perasept prezintăo excelentă compatibilitate şi este extrem de potrivit pentru sterilizarearapidă atât a instrumentarului clasic    câtşi a celui termosensibil (endoscoape). Este de asemenea recomandat lasterilizarea la rece/ dezinfecţia materialelor termosensibile (ex.endoscoapele), prezentând o foarte bună compatibilitate cu acestea datorităvalorii neutre a pH-ului. OROLIN Perasept face puţină spumă şi sedizolvă complet în apă ceea ce îl face potrivit pentru sterilizareainstrumentarului ce prezintă canale sau orificii înguste. OROLIN Peraseptnu degajă acid boric în timpul utilizării şi este uşor biodegradabil.

Produsul OROLIN Perasept nu conţine fenoli şi aldehideşi nu fixează sângele şi proteinele deoarece conţine surfactanţi ce asigură ungrad înalt de curăţare ce nu lasă urme şi o tensiune superficială redusă asoluţiei pentru a pătrunde în colţurile cele mai greu accesibile aleinstrumentarului. Soluţia face puţină spumă şi se dizolvăcomplet în apă, fiind extrem de eficientă la sterilizarea la rece/dezinfecţiaînaltă a instrumentarului cu canale inguste, îmbinări, permiţând soluţiei săpătrundă în zonele cele mai greu accesibile!

Acest produs conţine surfactanţi ce asigurăun grad înalt de curăţare! instrumentarul se introduce direct într-o cuvă cucapac ce conţine soluţie preparată de Orolin Perasept. În cazul în care instrumentaruleste extrem de contaminat este necesară o imersare prealabilă în alte produse detergent-dezinfectanteÎn acest caz recomandăm o a doua baie de OROLIN Perasept.

Prepararea soluţiei:

1. Utilizaţi linguradozatoare din interiorul flaconului (1 lingură dozatoare = 10 grame),dizolvând pudra de OROLIN Peraseptîn    apă călduţă (35-40 C) astfel:

- pentru a obţine oconcentraţie de 1% se adaugă 10 grame de produs (1 lingură) în 1 litru apă de la robinet şi se lasă să acţionezetimp de 30minute.

- pentru a obţine oconcentraţie de 2% se adaugă 20 grame de produs (2 linguri) în 1 litru apă de la robinet şi se lasă să acţionezetimp de 10minute.
2. Amestecaţi bine până cândpudra se dizolvă    complet.
3. Închideţi flaconul ce conţinepudra imediat după fiecare utilizare!
4. Instrumentarul/materialeletrebuie să fie complet imersate în soluţie, să nu rămână nici o parte ainstrumentarului neacoperită!
5. Se lasă să acţioneze soluţia conform recomandărilorproducătorului:
Bactericid, C.albicans                                                             2%-10minute, 1%-30 minute
Fungicid (A. niger)                                                                         2%-10 minute, 1%-30 minute
Tuberculocid                                                                                                2%-10minute, 1%-30 minute
Sporicid (B.Subtilis)reducere 6 log.         2%-10 minute,1%-30 minute
Virucid (Poliovirus)                                                                                             2%-10 minute, 1%-30 minut
Adenovirus, HBV, HCV, HIV                            1%-    1 minut

Conform normelor europene:EN 1040, EN 1275, EN 13624,EN 13704, EN 13727, EN 14561, EN 14562, EN 14347, EN 14348, EN 14563, EN 14476,EN 14885.

6. La terminarea operaţiunii, îndepărtaţiobiectele din soluţie în condiţii aseptice şi clătiţi cu apă sterilă.
7. Soluţia preparată se va utilizamaximum 24 ore de la preparare.
8. OROLIN Perasept prezintă o excelentăcompatibilitate cu materialele, soluţia preparată esteinodoră şi este uşor biodegradabilă!

Manipularea produsului se va face prin utilizarea mănuşilor de protecţie.

Se interzice amestecul soluţiei cu alte produse!
Din Gura in Gura